Online védőoltási tanácsadás

Online védőoltási tanácsadásért, kérjük tegye fel kérdését az alábbi űrlap segítségével. Szakemberünk, Dr. Kulcsár Andrea főorvos 48 órán belül válaszol kérdésére.

Az online tanácsadás keretében minden űrlap elküldésével 1 (azaz egy) kérdést tehet fel. Több kérdés esetén személyes konzultációt javaslunk.

Az online védőoltási tanácsadás ára 8.000 Ft. Amennyiben szakorvosunk bonyolultabbnak  ítéli meg esetét annál, hogy online konzultáció során kimerítő választ adhasson, illetve esete további kérdéseket vet fel, személyes konzultációt ajánlhat Önnek. Ebben az esetben az online tanácsadás díja természetesen levonásra kerül a konzultáció díjából.

Alábbiakban – kérdése mellett – adjon meg minél több információt űrlapunk mezőiben. Válaszadása nem kötelező, ugyanakkor segíti orvosunkat, hogy pontosabban átlássa az ön esetét, és pontos választ is adhasson. Azokra a kérdésekre válaszoljon, amelyek relevánsak az ön esetében.

Utazással kapcsolatos tanácsadásra csak személyesen, előzetes bejelentkezés után van lehetőség.

Dr. Kulcsár Andrea

infektológus, védőoltási tanácsadó

“A klasszikus fertőző betegségek nem tűntek el, mellettük súlyos következményekkel járó egyéb fertőzések okoznak járványügyi gondot (pneumococcus, meningococus). A kórokozó nem ismeri az ország határait, és minden esetben megtalálja a fertőzésre fogékonyakat, éppen ezért a mai fiatalok is könnyen megismerkedhetnek a kanyaró okozta agyvelő gyulladással, és a rubeola magzat károsító hatásával.”

VÉDŐOLTÁSI TANÁCSADÁS A MEDIKIDSBEN

A védőoltások minden esetben súlyos, sok esetben életet veszélyeztető fertőzések elleni védelmet biztosítanak.


Kérjük, az Ön nevét adja meg.
Amennyiben gyermeke számára szeretne védőoltási tanácsadást kérni, azt az alábbi mezőben jelezheti.


Magam számára, és az alábbi információk rám vonatkoznak.Gyermekem számára, az alábbi információk gyermekemre vonatkoznak.Magam és a család számára, az információkban minden érintettre kitérek.

igennem