Visszajelzés, elégedettség

Pácienseink elégedettségének mérése nem puszta formalitás, de egyben fejlesztéseink fontos eleme is. Az értékelésekből egyrészt a munkánkról igyekszünk visszajelzést kapni, másrészt ezek sok esetben irányt is szabnak munkánknak.

Fontosnak tartjuk, hogy minél több visszajelzést kapjunk munkánkkal kapcsolatban. Számos olyan fejlesztést valósítottunk meg, melyek kiindulópontjait pácienseink visszajelzései jelentették. Például:

  • Rendelési időinket több esetben is a visszajelzések alapján alakítottuk és bővítettük.
  • Az elérhető szakmák, orvosok számát több esetben pácienseink kérésére bővítettük.
  • Folyamatosan igyekszünk tenni azért, hogy a várakozási időt minimalizáljuk: egyrészt a hozzánk fordulók a lehető legrövidebb időn belül időpontot kapjanak orvosainkhoz, segítő szakembereinkhez (az elmúlt egy év során ezért bővítettük a vérvételi időket, várólista esetén bővítettük orvosaink rendelési idejét, illetve időszakosan rendkívüli rendeléseket hirdettünk meg), másrészt a rendelőintézetben való várakozást folyamatosan igyekszünk a lehető legrövidebbre csökkenteni, illetve – mert teljesen kiküszöbölnünk lehetetlen – kis pácienseink számára a lehető leszórakoztatóbbá tenni.

elégedettség mérése

  • Tapasztalataink és pácienseink visszajelzései egyaránt arra sarkalltak, hogy ügyfélkezelési rendszerünkben e-mail visszajelzési rendszerünket tovább fejlesszük, illetve elindítsuk az SMS időpont-emlékeztető rendszerünk fejlesztését is, melynek teszt üzemmódja 2017 nyarán kezdődött el. Így pácienseink nemcsak e-mail-ben kapnak visszajelzést sikeres időpontfoglalásukról, de a lefoglalt időpont előtt 24 órával SMS-ben is emlékeztetőt kapnak erről.

Nagy örömünkre szolgál, hogy egyre növekszik azok száma, akik nemcsak az értékelések során, de újbóli visszatérésükkel is kifejezik elégedettségüket.

(A megtekintéshez kattintson a gombra!)

Rólunk mondták

 

V. Beáta: Köszönjük segítőkészségüket és kedvességüket. Ajánlás útján mentünk a Medikidsbe és nem csalódtunk. Jó volt olyan egészségügyi intézményben járni, ahol az orvost valóban érdekli a kis beteg és az íróasztalnál ülő kedves hölgy a számtalan telefon és adminisztráció közben is vette a fáradtságot, hogy Jerry egeres matricát keressen nekünk. Köszönjük a a három éves srácunkon vérvételt profin végző kolléganő kedvességét és a szuper matricát, amitől még a seb is gyorsabban gyógyult 🙂

 

FoglaljOrvost.hu csapata: (…) büszkék vagyunk, hogy ilyen partnerrel és orvos gárdával dolgozhatunk! Mindig jó szívvel ajánljuk minden kedves kis betegünknek. Nem mellékesen mi magunk is már kipróbáltuk két saját lurkóval a MediKids Csapat szuper munkáját.

Sz. Ildikó (Dr. Miss Melindáról, a Medikids gyermek-gasztroenterológusáról): Ma ismét nála jártunk, immár 8-ik éve, kedvesebb, segítőkészebb, és jobb doktornénit nem ismerünk! Köszönjük.

B. V. Réka: Mindenkinek javasolni tudom a Genium-Medikids magánrendelőt. Kismamaként is, anyaként is jártunk már vizsgálatokon és kértünk szakvéleményt. Mind emberileg, mind szakmailag nagyon meg voltunk elégedve. Gratulálunk a színvonalas munkához, további sok sikert!

Gy. Hajnalka: Teljes mértékben meg voltunk elégedve a szolgáltatás minőségével és a kezelő orvos alaposságával!! Csak ajánlani tudom mindenkinek!! Köszönet a Genium-Medikids összes dolgozójának!!

M. Á. Stefánia: Csak ajánlani tudom minden szülőnek. Az ott dolgozó emberek kedvesek, segítőkészek.

T. Anikó: A doktornő nagyon kedves volt az egész vizsgálat alatt kislányunkkal, velünk pedig kommunikatív. Az alaposságról nem is beszélve. Így képzelek el egy felkészült gyermekgyógyászt. Köszönjük Dr. Kiss Melinda munkáját.

T. Zoltán: Nagyon jó koncepció, profi hozzáállás, kiváló szakmai és tulajdonosi háttér.

V. Viktória: A központban minden tökéletesen működik, örülök, hogy rátaláltam!

S. Brigitta: Mindenkinek csak ajánlani tudom. Messze felülmúlja az intézményben dolgozó emberek kedvessége, segítőkészsége a többi egészségügyi intézményeket. Gyors és megbízható diagnózis, megfizethető árakon!

Dr. Cs. Krisztina: A rendelő gyönyörű, modernül felszerelt, mégis otthonos, megnyugtató hangulatú, az ott dolgozó orvosok magas szinten képzettek, tudásuk legjavát kedvesen, megértően, professzionálisan közvetítik.

F. V. Anna: Frekventált helyen van, barátságos a légkör, modern a technikai berendezés, kiváló a szakértelem alaposak, kedvesek, nagyon odafigyelnek. Ide bármikor szívesen jövök.

V. Viktória: Tökéletes minden, én már sok helyen voltam de ilyen kedvességgel még nem volt részem!

M. Eszter: Mindenkinek ajánlom a Genium-Medikids-et minden szempontból. Jó érzés egy olyan egészségügyi intézménybe elmenni, ahol kedvesek, segítőkészek és az ember a diagnózisban is biztos lehet.

G. Sz. Bernadett: Személy szerin én meg voltam elégedve, nagyon kedvesek és segítőkészek voltak a klinika dolgozói. Gyermekeknek jól felszeret várakozó, így felszabadultabban tudtunk kislányommal felkészülni a vizsgálatra.

Forrás: facebook.com/MedikidsOfficial, Medikids véleménydoboz, házipatika.com, FoglaljOrvost.hu